VAUHDIKASTA MUSIIKKILIIKUNTAA LAPSILLE JA NUORILLE

Nuorisoseurantalolla 7-10-vuotiaille
keskiviikkona klo 17.45.-18.45
ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Syyskauden 2019 (syyskuu-joulukuu) hinta 50€/hlö, sisaralennus 5€, sisältää seuran jäsenmaksun 15€.

Kaasmarkun koululla 6-10-vuotiaille
tiistaina klo 17.30.-18.30
ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Tanssiryhmissä harjoitellaan rytmileikkien, vaihtelevien tanssilajien ja tanssiaskelien lisäksi ryhmässä toimimista ja yhteistyötä muiden tanssijoiden kanssa. Tanssi on todellista yhteisöllistä toimintaa kivojen kavereiden kanssa. Lapset ja nuoret pääsevät yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan tavoitteita, opettelemaan esiintymis- ja ryhmätaitoja, luomaan kulttuuria sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin. Esiintymispakkoa ei ole.

Harjoituksiin tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet + tossut/sisälenkkarit + vesipullon. Mitään "erityisvarustelua" et tanssiharjoituksissa tarvitse.

Ohjaajana Senni Koskinen