Kalkkareitten Kulttuurikeikka etätapahtuma 27.3.2021

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää Kalkkareitten Kulttuurikeikan parissa!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuma on päätetty järjestää etätapahtumana. Kalkkareita vietetään yksipäiväisenä tapahtumana la 27.3. Tämä tarkoittaa sitä, että emme kokoonnu kaikki fyysisesti samaan paikkaan vaan nautimme etänä hienoista esityksistä ja työpajoista eri puolella Lounais-Suomen aluetta. Toivomme, että kokoonnutte turvallisesti yhdessä oman porukan kesken osallistumaan, paikallisten rajoitusten niin salliessa.

Tapahtuman runko muodostuu tutuista elementeistä, vaikka toteutustapa onkin uudenlainen. Kalkkareitten ydin muodostuu katselmuksista, palautteista, työpajasta ja palkitsemistilaisuudesta. Lisäksi järjestämme pientä yllätyksellistä extra-ohjelmaa.

Katselmuksiin osallistutaan lähettämällä oma esitys tallenteena ennakkoon ja tallenteet nähdään Kalkkareitten striimilähetyksessä.
Raatilaiset kokoontuvat livenä samaan paikkaan ja he antavat esityksistä lyhyen palautteen suullisesti. Tapahtuman jälkeen
jokainen esiintyjä/ryhmä saa myös kirjallisen palautteen.

Tarkemmat tiedot katselmusten toimittamisesta ja ilmoittautumisesta sekä päivän aikataulusta lähetetään sähköpostitse tapahtumakutsun mukana tammikuun aikana.

KATSELMUSLAJIEN SARJAT:

Musiikki: Lajeina soitto, laulu, bändit jne. Esityksen suositeltu maksimikesto 5 min.

Näyttämöilmaisu: Lajeina teatteri, sirkus, lausunta jne. Esityksen suositeltu maksimikesto 20 min.

Tanssi: Lajeina kansantanssi, nykytanssi, showtanssi, vapaa tanssi, hip hop jne. Esityksen suositeltu maksimikesto 8 min.

Katselmustallenteista lähetetään latauslinkki sähköpostitse osoitteeseen tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi.

ENNAKKOKATSELMUSLAJIEN AIHEINA on tänä vuonna Suomen suurimmat kakkukahvit ja Poikkeusajan tunnekirjo

ENNAKKOKATSELMUSLAJIEN SARJAT:

Visuaaliset taiteet: Lajeina kädentaidot, valokuvaus, kuvataide, videokuvaus jne.

Sanataiteet: Lajeina kirjoitelmat, runot, lyriikat jne. Tekstin suositeltu maksimipituus 400 sanaa

Ennakkolajien työt ja katselmustallenteet on oltava perillä 17.3. mennessä.

Sähköisesti toimitettavat ennakkokatselmustyöt lähetetään sähköpostitse osoitteeseen tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi.

Ennakkolajeista kuvataidetyöt ja käsityöt toimitetaan postitse osoitteeseen Nuorisoseurat Lounais-Suomi, Yhteisötalo
Otava, Otavankatu 5, 28100 Pori

Tapahtumaan sisältyy myös työpaja, jokainen osallistuja saa valita mieleisensä kolmesta eri työpajavaihtoehdosta. Tapahtuman päättää palkitsemistilaisuus, jossa julkistetaan jokaisen katselmussarjan kiertopalkinnonsaajat ja mahdolliset muut kunniamaininnat. Työpajavaihtoehdot päivitetään niiden varmistuessa.

OSALLISTUSMIMAKSU Nuorisoseurojen jäsenille 10€/hlö. Muut osallistujat 15€/hlö. Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisten perusteella.

Kalkkareitten Kulttuurikeikka-etätapahtuman järjestävinä seuroina ovat Porin Nuorisoseura ja Ulvilan Nuorisoseura yhteistyössä Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimiston kanssa.