Astangajooga nuorille ja aikuisille

keskiviikkoisin klo 11.00-12.30

Astangajoogan alkeistunneilla opettelemme astangajoogan asanoita eli asentoja perinteen mukaisessa järjestyksessä ja täsmällisen vinyasan mukaisesti. Vinyasa tarkoittaa tekniikkaa, jolla hengitys, liike ja asennot yhdistetään toisiinsa. Opettelemme myös astangan apuvälineitä kuten ujjayi-hengitystä, lihaslukkoja mula bandhaa ja uddiyana bandhaa sekä katseenkohdistuksia eli drishtejä. Astangajooga venyttää ja vahvistaa lihaksia ja jänteitä, lisää elinvoimaa sekä hoitaa kehoa ja mieltä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, eikä olla mitenkään notkea tullaksesi tunneille. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja tarvittaessa varioiden. Omat matot mukaan.

Ohjaajana Anu Jalonen / www.anujii.fi

Syyskausi alkaa vk 37 (12.9.-12.12.2018)

Osallistumismaksu 10€ / kerta tai 90€ / kausi (14 krt), kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (15€)

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Maksuvälineenä käy myös Smartum- ja Tyky kulttuuri- ja liikuntasetelit.