RAUHOITTAVA KEHON- JA MIELENHUOLTO TUNTI!

Mindful Body on filosofia, joka perustuu ajatukseen siitä, että mitä tapahtuu mielessä, tapahtuu myös fyysisenä reaktiona ja kokemuksena kehossa.

Mindful Body- tunnit ovat filosofian kivijalka, jossa etsitään yhteyttä mielen ja kehon välillä. Tunnilla pysähdytään kuuntelemaan sitä, miltä tuntuu, miltä tuntuu hengittää, miltä tuntuu rentoutua ja mikä itselle tuntuu oikealta.

Mindful Body-tunti koostuu neljästä osiosta: Alkulämmittelystä, Vahvista & Avaa - osiosta, Syvävenyttelyosiosta sekä Rentoutusosiosta. Nämä osiot ohjaavat asteittain kohti rentoutusta ja antavat mahdollisuuden päästää irti arjen kiireestä ja rutiineista, antaen ihmiselle mahdollisuuden keskittyä hetken aikaa vain itseensä ja olemiseen.

Lisätietoja löytyy www.mindfulbody.fi sivuilta.

Tunnille mukaan tarvitset liikuntavaatteet, villasukat / lämmintä vaatetta rentoutuksen ajaksi, jumppamaton ja vesipullon.

Ohjaajana toimii Mindful Body – ohjaaja Katri Mattila

Kevätkausi alkaa vk 2 (9.1.-28.5.2020)
tunnit Nuorisoseurantalolla TORSTAISIN klo 19.00.-20.00.

Osallistumismaksut 10€ / kerta tai 100€ / kevätkausi
jäseniltä 5€ / kerta tai 50€ / kevätkausi, kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (15€)
Maksuvälineenä käy myös Smartum- ja Tyky kulttuuri- ja liikuntasetelit, Smartum-verkkomaksu sekä ePassi mobiili- ja verkkomaksu.