tempoatenaviin_1_lev5cm.jpgTempoa Tenaviin
- aikuinen-lapsi -musiikkiliikuntaa

Tempoa tenaviin on täynnä lapsen ja vanhemman yhdessä tekemisen riemua!

TeTe-musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, joissa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tärkeitä tekijöitä ovat liikunnan ilon, vauhdin hurman sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen. (Nuorisoseurat).

TeTe-kerho on liikuntahetki, jossa aikuinen saa nauttia vauvan kanssa jumppaamisesta, loruista ja musiikista. Vauva nauttii liikkeestä
ja rytmistä ja aikuinen saa huomaamatta hien pintaan.

Tempoa Tenaviin - musiikkiliikuntaryhmä alkaa vk 2 (11.1.-24.5. Nuorisoseurantalolla)
Korona-rajoitukset huomioiden! Ilmoittautuneita informoidaan sähköpostilla aikataulujen muutoksista.

2-3 vuotiaille tiistaisin klo 17.30-18.15

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ! Ilmoittautuminen aukeaa 3.1.2022.

Ohjaajana Jaana Uurainen

Kevätlukukauden toimintamaksu aikuiselta ja lapselta 50€/lukukausi jäseniltä, 100€ ei jäseniltä. Toimintamaksu aikuiselta ja kahdelta lapselta 80€/lukukausi jäseniltä, 150 ei jäseniltä.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Tempoa Tenaviin o­n Kalevan Nuorten Liiton kehittämä toimintamuoto aikuinen ja lapsi -ryhmille.