folkjam_logo_violetti_nettiin.jpg

Tanssiliikunta

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. Kotimaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto on tarkoitettu kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. Suomalaisuus on FolkJamin ylpeydenaihe. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti, tämä mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen tanssillisen ja liikunnallisen kehittymisen. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

KUKA VOI HARRASTAA FolkJamia®?

FolkJam® sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. Aikaisempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvitse olla, sillä tunneille tullessasi sinun tarvitsee osata vain kävellä. Tunneilla riittää haastetta myös kokeneemmille tanssijoille, sillä treenin tehoa voi säädellä itse askelien tullessa tutuiksi. Mukaan voit tulla yksin tai kaveriporukalla, paria et tarvitse!

VARUSTEET: Pukeudu tunneille vaatteisiin, joissa sinun on mukava ja helppo liikkua. Salin reunalle on hyvä varata mukaan myös juomapullo ja pieni hikipyyhe, sillä hikoilla saa niin paljon kuin haluaa! Jalkineiksi sopivat erilaiset tanssi- ja sisäliikuntakengät supikkaista lenkkareihin, kunhan niissä on tarpeeksi pitoa vauhdikkaaseenkin menoon.

Syyskausi alkaa vk 36 (4.9.-11.12.2019)

tunnit Nuorisoseurantalolla keskiviikkoisin klo 19.15.-20.15.

Osallistumismaksut 10€ / kerta tai 100€ / syyskausi (15krt )
jäseniltä 5€ / kerta tai 50€ / syyskausi (15 krt), kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (15€)
Maksuvälineenä käy myös Smartum- ja Tyky kulttuuri- ja liikuntasetelit

FolkJam-emäntänä Katariina Molkkari

Tervetuloa jammailemaan!

IMOITTAUDU TÄÄLLÄ!

TEE JÄSENHAKEMUS TÄÄLLÄ! Jäsenenä tuet seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti ja pääset vaikuttamaan siihen!

FolkJam toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa.

Video: OamkFolkJamin YouTube-video

FolkJam-kotisivut