tempoatenaviin_1_lev5cm.jpgTempoa Tenaviin
- aikuinen-lapsi -musiikkiliikuntaa

Tempoa tenaviin on täynnä lapsen ja vanhemman yhdessä tekemisen riemua!

TeTe-musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, joissa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tärkeitä tekijöitä ovat liikunnan ilon, vauhdin hurman sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen. (Nuorisoseurat).

TeTe-kerho on liikuntahetki, jossa aikuinen saa nauttia vauvan kanssa jumppaamisesta, loruista ja musiikista. Vauva nauttii liikkeestä
ja rytmistä ja aikuinen saa huomaamatta hien pintaan.

Tempoa Tenaviin - musiikkiliikuntaryhmä alkaa viikolla 36.

TeTe 1-3-vuotiaille (kävelytaito vaaditaan) Nuorisoseurantalolla tiistaina klo 18.00.-18.35

Ohjaajana Jaana Uurainen.

Syyskauden toimintamaksu aikuiselta ja lapselta 50€/lukukausi (sisältää 2 x jäsenmaksun á 15€). Toimintamaksu aikuiselta ja kahdelta lapselta 80€/lukukausi (sisältää 3 x jäsenmaksun á 15€).

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!

Tempoa Tenaviin o­n Kalevan Nuorten Liiton kehittämä toimintamuoto aikuinen ja lapsi -ryhmille.